Arbeta vid Stockholms bästa restauranger

  • adam 

Drömmer du om att ha ett centralt kontor och kunna välja mellan en mängd olika restauranger när det är lunchdags? Då ska du jobba på ett kontorshotell i Stockholm city.

Fördelarna med kontorshotell

När du driver företag från ett kontorshotell får du det bästa av alla världar: du jobbar centralt, har tillgång till både mötesrum, studior för att spela in poddar och ditt eget skrivbord, samtidigt som du inte betalar så mycket. Och du behöver inte bry dig om det praktiska. Det är ditt coworking-ställe som är ansvariga för att allt fungerar, medan du bara behöver fokusera på din kärnverksamhet. En annan stor fördel med just kontorshotell i Stockholm city är att du snabbt lär känna andra företagare, vilket både gör arbetsdagen roligare och underlättar för att du ska kunna utveckla din verksamhet. Gå in på Helio och hitta ditt coworking space i Stockholm och välj mellan eget kontor eller eget skrivbord. Eller så börjar du med det billigaste alternativet som är en arbetsplats i ett öppet kontorslandskap.

Luncha på restaurang

Väljer du ett coworking-ställe i city kommer du att ha många restauranger att välja mellan. Det gör att lunchavbrottet alltid blir en möjlighet att hitta ett nytt ställe eller testa en ny maträtt. Genom att kunna välja mellan olika restauranger kommer du också hitta favoriter som passar när du har kundmöten eller ska träffa en ny affärspartner. Rätt miljö kan göra stor skillnad, förutom att det alltid är trevligt att äta något gott. En annan fördel är att du kommer få “arbetskamrater”. När du arbetar hemifrån eller har ett eget kontor som inte är på ett kontorshotell kan det lätt bli lite ensamt. Det är trevligt att känna folk att ta en kopp kaffe med på förmiddagen eller äta lunch med en gång i veckan. Du får helt enkelt mer socialt liv under själva arbetstiden, samtidigt som du är din egen chef och väljer hur pass social du vill vara. Det är också lättare att utveckla ditt företag när du umgås med andra företagare. Förutom att du kan hitta nya samarbetspartners, så kan du alltid lära dig mycket av andra personer.