Icebar By Icehotel Stockholm

  • adam 

Har du tröttnat på den värme och sol som Sveriges sommar för med sig? Knappast! Men det kan fortfarande vara kul att besöka självaste Jukkasjärvi mitt i skönaste sommaren. På Icebar By Icehotel Stockholm kan du kliva in i vad som ser ut som något taget från en sagobok. Under många år har baren/restaurangen varit känt som Stockholms egna igloo och är här det is och snö som gäller året runt. Inredningen är troligt vacker och skapad i äkta is som kommit hela vägen från Lappland. Jo det är sant! Till och med stolarna som du sitter på är helt i is och som om detta inte vore nog kommer även glaset du dricker ur att vara i just is.

När du besöker Icebar By Icehotel Stockholm kommer du att få ta på dig en täckjacka. Med så mycket is omkring sig är det rätt logiskt att miljön är kall, även om det är fullt möjligt att vara bekväm och ha en trevlig stund i kylan. Det sägs att det är -5 grader kallt där inne så det naturligtvis bra om man har på sig varma och sköna kläder.

Till skillnad från många andra restauranger och barer runt om i Stockholm så måste du boka en plats på Icebar By Icehotel Stockholm innan du tar dig dit. Icebar By Icehotel Stockholm kan ta emot sällskap upp till hela 60 personer och alla får tillgång till jacka, handskar och en välkomnande isdrink – perfekt för företagseventet eller för en spännande dejt!