O’Learys – för sportfantasten

  • adam 

Om du är en stor fantast av olika sporter och dessutom älskar amerikansk mat så är det sportbaren O’Learys som du bör besöka. Atmosfären är typiskt amerikansk på många sätt och vis och detta är något som även avspeglas väldigt starkt på menyn. Runt om i restaurangen sitter stora tv skärmar och väggarna är klädda med alla möjliga stora spelare och atleter genom tiderna. O’Learys passar utmärkt som bar och restaurang när du och kollegorna ska ut på en after work, men fungerar minst lika bra för barnfamiljen som vill ha en meny som passar barn i smaken och inte oroa sig för att högljudda småttingar ska störa andra middagsgäster.

Det som utmärker O’Learys sportbar mest är dock tv-apparaterna. Här visas inte nyheterna eller det senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar, utan här är det enbart sport som gäller. Under stora event och turneringar, t.ex. under EM och VM kan du räkna med att borden är uppbokade till max. Människor är samlade för att dricka och äta gott samtidigt som man ser sitt favoritlag få in bollen i mål. O’Learys är en plats som dock är precis lika uppskattad till vardags som till matchkvällarna. Under helgerna kan det snabbt bli fullbokat så vill du vara säker på att få äta här bör du boka ett bord innan. Detta kan du enkelt göra via restaurangkedjans egen hemsida. Maten som serveras är bland annat deras välkända hamburgare, men det finns även fajitas, trevliga sallader, tacos och en buffé vissa kvällar i veckan. Vad som serveras på buffén kan variera från gång till gång, men marinerade kycklingvingar, guacamole och en fräsch sallad är alltid givet.

O’Learys i Sverige

O’Learys är en restaurangkedja som verkligen har spridit sig som en löpeld och bara i Stockholm finns det hela 14 stycken tillgängliga restauranger. Alla håller samma typ av tema, vilket betyder att du kommer att kunna kolla matcher eller ta en god öl var du än befinner dig. Naturligtvis finns det även en hel del O’Learys restauranger även i andra delar av Sverige. Det enda du behöver göra är att besöka deras hemsida och därefter leta upp vilken som finns närmast området du befinner dig i. Du behöver inte oroa dig för att restaurangen ska stänga innan du har hunnit sluta jobbet. De flesta av restaurangerna har öppet mellan 11-21 varje dag och vissa vardagar är det inte stängning för än klockan 23. Under helger har O’Learys öppet till 00:00.