Pinchos – cirkusen kommer till stan

  • adam 

Det finns få saker som är lika underhållande som att gå på cirkus, samtidigt som man får äta härliga, spännande och annorlunda tapas. Tapas är ett ord som kommer från spanskan och som hänvisar till små rätter av olika slag. Pinchos är relativt nyöppnat i Sverige och har redan gjort en väldigt stor succé. Det som gör Pinchos så speciellt är atmosfären. Här besöker du inte bara vilken restaurang som helst utan kliver in i en riktig cirkus. Alla i personalen är klädda som cirkusdirektörer och servicen är klanderfri. Det som är viktigt att komma ihåg är att Pinchos är en restaurang som är helt kontantfri. Här berättar vi mer!

Beställ med hjälp av en app

Idag har nästan alla människor tillgång till en mobiltelefon och Pinchos har dragit nytta av detta. När du besöker en av Pinchos restauranger kan du ladda ner en applikation till din enhet. I appen har du tillgång till hela menyn och beställer direkt i appen. När maten är klar eller drinken är redo får du en notis och får därefter själv gå till köket eller baren och hämta ut din mat. Många kanske ser detta som något negativt, men sanningen är att du faktiskt får din mat och dryck betydligt snabbare än om du hade behövt vänta på en servitör. När du har ätit klart så betalar du även i appen och kan då samla poäng. Poängen använder du senare för att få nya gratis tapas.

Vid ditt besök

Pinchos restauranger är uppdelade i flera olika rum. Varje rum har sitt eget tema där det t.ex. kan vara karuseller, cirkusdjur eller plymer. Hela atmosfären i restaurangen är utom denna värld. Väggarna är prydda med allt från papegojor till hängande chimpanser. När du bokar kan du själv lämna önskemål om vilket rum som du vill sitta i, men i slutändan är det naturligtvis personalen på plats som placerar dig. När du kommer till Pinchos blir du bemött av en glad och trevlig cirkusdirektör som visar dig till ditt bord. Under tiden som ni går till bordet förklarar personalen om hur restaurangen med sitt appsystem fungerar. Under tiden som du sitter och väljer från menyn blir du bjuden på härliga, smöriga popcorn, helt kostnadsfritt.

Till och med toaletterna på Pinchos är en värld för sig. Med svartvit randiga tapeter och strålkastare vid speglarna känns det som man går in i lustiga huset på Gröna lund. Var inte rädd när du stänger dörren. Så fort du har vridit om låser så kommer en röst att börja prata med dig och välkomna dig, men det kan också vara så att du får höra på en skrattande clown. Oroa dig inte! Det är bara en inspelad röst och ingen som faktiskt ser dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *