Restaurang Mirazur

  • adam 

Restaurang Mirazur som ligger i Frankrike har hamnat på listan över de 50 bästa restaurangerna i världen och detta med all rätt. Du hittar den trevliga och väldigt moderna restaurangen i staden Menton och hit flockas människor från alla världens hörn för att provsmaka några av de bästa rätterna man kan tänka sig.

Under åren har Mirazur lyckats samla på sig två välförtjänta stjärnor och har ett flertal riktigt fina signaturrätter. Matkulturen är i världsklass och något som man sällan stöter på nuförtiden och servicen är helt oklanderlig. Till maten serveras inget mindre än de bästa vinsorterna på marknaden, så att din smakupplevelse ska bli total.

Kanske är det smakerna som gör Mirazur unik eller är de möjligtvis de fantastiska uppläggen? Vi är säkra på att det är en blandning av båda tillsammans med ett riktigt bra bemötande. Personalen är både professionell, kunnig och håller en hög standard, utan att det på något sätt blir påträngande eller “fjäskigt”. Här har man verkligen lyckats balansera hög klass med hemtrevlighet på alla sätt och vis. Vill du boka ett bord på restaurang Mirazur är det rekommenderat att vara ute i god tid.